Ivjana Banić postala mamica

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Priljubljena radijska moderatorka Ivjana Banić je postala mamica.
Oglej si celoten članek

Veselo novičko sta na svoji Facebook strani prva objavila Ivjanina sodelavca Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič. Da je voditeljica tik pred rokom, se je vedelo že konec tedna, ko je napovedala, da bo, če rodi čez vikend, otroka poimenoval Peter Robert, po naših skakalnih prvakih. Je voditeljica torej povila fantka?

Ivjana ima doma že vse pripravljeno za dojenčka, saj sta s partnerjem pred nekaj tedni kupila novo otroško sobico, sicer pa je njena nosečnost potekala brez težav, saj se je še decembra potikala po južnih krajih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:42 23. Marec 2016.

    Rodila je sina, ime pa mu je po mami, torej je Ivan!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.