Ivjana ima nov hobi

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Simpatično radijsko voditeljico Ivjano Banić smo ujeli na ljubljanskih ulicah, tik pred dvobojem v križcih in krožcih.
Oglej si celoten članek

Ivjano Banić in njeno ekipo z Radija 1 smo srečali na ljubljanskih ulicah, saj voditeljica te dni s svojimi poslušalci tekmuje v igri križci in krožci. Pravijo, da je nepremagljiva.

Banićeva je velika ljubiteljica živali in se je takoj navdušila nad Žurnalovo pasjo prijateljico. "Tudi sama sem imela psa, vendar smo ga, zaradi visoke starosti, pred dvema letoma uspavali," nam je zaupala z žalostnim glasom in dodala, da trenutno nima domače živali, saj je postala navdušena kajtarka in za ljubljenčka ne bi imela dovolj časa. "Nazadnje sem se s kajtom odpravila na izliv reke Neretve, kjer mi je bilo tako všeč, da sem namesto štirih dni tam ostala kar tri tedne," je še povedala in odhitela novi zmagi naproti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.