Ivona dala Joelu košarico

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V Bar so prišla tri nova dekleta. Joel eno od lepotičk pozna že nekaj časa.
Oglej si celoten članek

Pravila v Baru so se spremenila. Začel se je namreč boj med spoloma. Dekleta tekmujejo proti moškim in ker sta dve že morali pospraviti svoje kovčke in so moški v številčni prednosti, so televizijci v Bar poslali tri nove punce, Kim, Natašo in Ivono. Na koncu tedna pa bosta v šovu ostali le dve – eno bodo izbrali tekmovalci, eno pa Denis.

Kot se je včeraj razvedelo, se Ivona in Joel poznata že od prej. "Z Ivono imava nekaj nerazčiščenih stvari,“ je izjavil Joel. Kaj točno je s tem mislil, ni razkril, je pa bila bolj zgovorna Ivona, ki bi 50 tisoč evrov porabila za operacijo dojk in nakupovanje. Razložila je, da jo je Joel osvajal in jo vabil na zmenke, a mu je dala košarico.

Se ji bo v šovu zato maščeval?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:21 18. Marec 2015.

    lahko ti še mamico na hitro

  • 00:08 18. Marec 2015.

    kod ti? ha ha. Očitno nisi na hitro.

  • 10:39 17. Marec 2015.

    oprosti ker sem na hitro.. kdo bi,evo zate, po mojem imam več šole kod ti-pametni

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.