Ivona ima novega fanta

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Nekdanja Barovka Ivona Pavlović je sveže zaljubljena. Le kdo je tisti, ki je osvojil njeno srce?
Oglej si celoten članek

Ivona Pavlović, najbolj priljubljena Barovka na Facebooku, je sveže zaljubljena. Njeno srce je osvojil fant, s katerim je bila v zvezi že pred dvema letoma. Takrat sta bila v zvezi le dva meseca.

"Pred dvema letoma sva bila za kratek čas par, potem pa sva se skregala in razšla. Sploh se ne spomnim, kaj je bil razlog, da sva končala, zagotovo nekaj nepomembnega,“ je Ivona povedala za Planet TV. Pravi, da sta se po končanem šovu spet začela spet videvati, zdaj pa sta se odločila, da bosta spet poskusila in dala ljubezni še eno priložnost. "Takrat sva bila skupaj kratek čas, zdaj pa bova skupaj za vse življenje!“ je navdušeno povedala Ivona. Ivona sicer še ni uradno ločena od svojega moža.

Dodala je, da se bo z njim v septembru povzpela na Triglav. Upamo, da ji bo uspelo, saj smo v Baru videli, da ji šport ni najbolj blizu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:06 28. Avgust 2015.

    In koliko ona plačuje vam, da objavljate o njej ????????????????????????????????

  • 09:26 28. Avgust 2015.

    Res ste bogi novinarji, ko nimate teme za pisarjenje, vam je inspiracija prostitutka Ivona, hudo, hudo !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.