Ivona iz Bara vrgla Joela

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ivona premagala Joela. Bo glavna nagrada resničnostnega šova Bar šla v ženske roke?
Oglej si celoten članek

V resničnostnih šovih, razen talent šovih, pri nas zmagujejo moški, v letošnjem Baru pa skorajda bolje kaže ženskam, saj sta med top tri kar dve predstavnici nežnejšega spola. Suzana je pretekli teden izselila Emija, Ivona pa je včeraj iz Bara brcnila Joela.

Slednji je sicer tekom tedna večkrat začutil, da bo moral zapustiti šov, saj je kar nekajkrat izjavil, da želi domov, kar je Ivona označila za “Sanja sindrom”, ki je govorila isto, ko je bila ona nominirana.

Da se je moral posloviti Ljubljančan, sicer ni bilo presenetljivo, večje presenečenje je bila vselitev “kmetov” v šov. Bar so namreč včeraj zapustili tudi pomočniki – Kim, Danijel in Tanja – namesto njih pa so prišli polfinalistom pomagat zmagovalec Kmetije: Nov začetek Denis in nekdanji tekmovalci omenjenega šova Lara, Darinka in Jasmina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.