Ivona končno pokazala nov dekolte

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ivona Pavlovič, finalistka resničnostnega šova Bar, je na Facebooku pokazala svoje nove prsi.
Oglej si celoten članek

Barovka Ivona, ki ji je za las ušla zmaga v resničnostnem šovu Bar, je že v predstavitvenem videu povedala, da bi si z denarjem najprej privoščila lepotno operacijo prsi. S svojo naravno velikostjo prsi je bila zelo nezadovoljna. Šova sicer ni zmagala, a ji je prepoznavnost prinesla sponzorsko operacijo, s katero je dobila košarico D.

Foto: Facebook Ivona Pavlovič Po tem, ko je nekaj tednov nosila kompresijski nedrček, je zdaj na Facebooku objavila fotografije zapeljivega dekolteja.

Odzivi na njene nove prsi so različni, veliko njenih oboževalcev je veselih, da se ji je uresničila želja, spet drugi pa opozarjajo, da so prsi prevelike in da si je prezgodaj snela kompresijski nedrček. Kot nam je povedala, je bila po operaciji zelo šibka, v bolečinah in zato odvisna od mamine pomoči. A je dodala, da je vredno potrpeti, saj si je tega vedno želela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 23:42 27. Julij 2015.

    prej je bila dekle, sedaj pa kot ku........

  • 22:57 27. Julij 2015.

    Čepinka ima naslednico. Najprej oprsje, nato naprej ....... do spake! Dekle primi se knjig in šole, bo bolj pametno.

  • 20:48 27. Julij 2015.

    Jo bo folk v joške gledal, ker v faco je negledljiva.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.