Ivona na koncu z živci

Foto: Planet TV ivona bar Foto: Planet TV ivona bar Foto: Planet TV ivona bar Foto: Planet TV Ivona bar
Ivona pravi, da je psihično uničena in da jo je strah, kaj bo, ko bo prišla ven iz resničnostnega šova Bar.
Oglej si celoten članek

Ivona se je očitno zlomila pod pritiskom, saj se ni in ni mogla nehati jokati. Emiju je nenehno ponavljala, da je utrujena in da bi rada samo malo več spala. Dodala je, da je prejšnji teden šele "prišel za njo“, saj naj bi bil psihično zelo naporen.

Emi jo je želel spodbujati in ji prigovarjal, da se mora boriti in da tudi Črt ne spi nič več kot ona. Ivona je celo klicala menedžerja Denisa, če lahko pride nekdo drug delati, da je tako utrujena, da ne more več. Denis njeni želji ni ugodil, a jo je kasneje povabil na kavo in se z njo pogovoril ter jo s tem tudi pomiril.

"Hotela sem samo mir. Že cel teden poslušam samo finale, finale … Dejansko je zelo naporno,“ je povedala 20-letnica. Emiju pa je v joku rekla: "Hočem samo malo spati in to je to!“

Prijatelja iz Škofje Loke pa očitno skrbi, da je v ozadju njenega joka nekaj več kot le skrbi pred finalno oddajo: "Dejansko me je strah, kaj bo, ko pridem ven. Razmišljam, kaj bi bilo, če bi zmagala, kaj če bi zgubila, kaj bo, ko pridem ven, kaj bo z določenimi ljudmi, prebereš določene komentarje, vsi govorijo, kok sem debela in se potem še s tem obremenjujem,“ je v joku povedala Ivona. Emi pa je dodal: "Ko sem prišel nazaj, ni več ista, nič se ne smeji. Išče izgovore, da je utrujena. Najde izgovor, ampak mene s tem ne prepriča. Mislim, da jo je strah iti ven, da je nekaj v zvezi z njenim možem.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:26 12. Junij 2015.

    Madonca, a se res že končuje resničnostni šov BAR?ssNo dan pred finalom sem se odločil, da napišem še svoj zadnji …

  • čudn človk...ima polno enih stvari ki jih folk lahk izbrska iz nje a ona se gre vseen prjavit v resničnostni …

  • 12:46 12. Junij 2015.

    Dramatiziranje in smiljenje same sebi. Dej avša odrast že enkrat in dojem, da nisi huda in da se svet ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.