Ivona po zlorabi ponovno srečna v ljubezni

Foto: Marko Vavpotič.
Foto: Marko Vavpotič.
Ivona Pavlović je po razpadlem zakonu ponovno našla srečo v ljubezni.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Ivona Ivona Pavlović, tekmovalka resničnostnega šova Bar, nam je priznala, da se je razšla z bivšim možem, ki jo je varal in bil, po njenih besedah, do nje celo nasilen ter srečo našla z novim moškim. "Res je, imam novega fanta, a več o tem ne želim povedati," pravi sicer zgovorna Ivona, ki se je odločila, da svoje zasebnosti ne bo več delila z mediji.

Očitno jo nova ljubezen zelo razvaja, saj na svojem Facebooku redno deli objave iz zagrebških klubov, wellnessov in restavracij. Novi izbranec menda sliši na ime Luka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:00 24. Marec 2016.

    Hehehe.Spet je čefurska pra..ca našla takoj novo žrtev.Upam,da ji bo izbil zobe,ko jo dobi kako jo natepava kdo drug ali …

  • 10:45 24. Marec 2016.

    Tudi Luka (po mojem itak ćefur) je tudi nasilen. Ji je že pol trepalnic populil.

  • 10:35 24. Marec 2016.

    Nekaj desnih trepalnic ji je izpadlo in ji jih je pozabila prilepiti nazaj ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.