Iz doma za ostarele ušla na metal festival

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Pravijo, da nikoli nisi prestar za rock'n'roll ...
Oglej si celoten članek

In to še kako drži za "partnerja v zločinu" oziroma kolega iz doma za ostarele v Nemčiji, ki sta ušla zaposlenim in se odpravila na največji heavy metal festival na svetu, Wacken Open Air glasbeni festival. Zaposleni so sicer hitro ugotovili, da sta izginila, zato so na pomoč poklicali policijo v Itzehou, mestu v bližini Hamburga. 

Policisti so "žurerja" našli šele ob treh zjutraj na festivalu, ki je od doma za ostarele oddaljen 40 kilometrov. Na festival sta prišla peš in z javnim prevozom in čeprav sta bila povsem brez orientacije ter zmedena, sta se policistom sprva upirala, saj nista želela domov. Možje v modrem so ju pospremili v šotor za prvo pomoč, kjer sta ob pol sedmih zjutraj s taksijem prostovoljno le odšla domov. 

Magazin Z  zobno pasto in vazelinom do večjih prsi?

Ko so organizatorji festivala Wacken slišali za dogodek, so na svojem Twitterju sporočili, da ne diskriminirajo starejših, saj nikoli nisi prestar za "nažiganje".

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:17 7. Avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.