Iz kraljevega portreta se norčujejo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Portret danske kraljeve družini ni bil dobro sprejet.
Oglej si celoten članek

Thomas Kluge, ki je na portretu danske kraljeve družine delal štiri leta, ni želel prikazati le njihove uradne, ampak tudi njihovo zasebno plat. Kljub trudu pa umetnina ni bila dobro sprejeta. Uporabniki spleta so med drugim zapisali, da je portret videti kot plakat za grozljivko in da umetnik očitno ni oboževalec kraljeve družine.

Portret, ki prikazuje tri generacije slavne družine, je trenutno razstavljen na dvorcu Amalienborg, nato pa bo visel v zasebnih prostorih kraljevega para v dvorcu Fredensborg.

Portret lahko vidite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.