Iz Londona nazaj v Avstralijo

Foto: Žurnal24 Deset let Londona je bilo za manekenko dovolj.
Elle Macpherson, igralka in manekenka, po desetih letih zapušča London in se vrača v Sydney.
Oglej si celoten članek

Manekenka že prodaja svojo nepremičnino na Notting Hillu. Potem, ko je preživela božič na plaži v rodni deželi Avstraliji s svojima sinovoma, sedaj dobesedno želi zbežati iz Londona.

Manekenka, ki se je še vedno drži vzdevek Telo (The Body), ima svojo blagovno znamko spodnjega perila, ki pa jo vodi kar od doma, katerega vrednost ocenjujejo na okoli osem milijonov funtov. Sedemnadstropno hišo v zahodnem Londonu je kupila pred tremi leti, ko se je razšla s svojim partnerjem Arpadom Bussonom.

"Dovolj ima prehitrega življenja v Londonu. Vrača se v Avstralijo, kjer bo živela preprosteje, " je povedal nek vir, ki še dodaja, da nepremičninski agenti že ocenjujejo pohištvo in imetje, ki ga bo mogoče kupiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.