Iz osebnih razlogov zapustil In&out

Foto: Sami Rahim
Foto: Sami Rahim
Ob člana. "Lovro ima neke osebne stvari, ki jih mora urediti, postaviti v pravo smer," o odhodu Lovra pravi Tim Kores.
Oglej si celoten članek

Skupina In&out, ki se je oblikovala v šovu X Factor, je ob člana. Fante je zapustil Lovro Klanjšček, ki o razlogih ne želi razpredati: "To so moji osebni razlogi, ki jih ne mislim razlagati. Tega ne bi izpostavljal, ker tudi ni tako velika reč, kot se morda zdi na prvo žogo. Nismo se skregali ali kaj podobnega."

Je bil pa zato toliko zgovornejši Tim Kores, ki pravi, da so se z Lovrom razšli v prijateljskih odnosih. "To se ni zgodilo v enem dnevu, že kar nekaj časa smo namreč vedeli, za kaj gre. Sodelovanja preprosto ni bilo več. Lovro ima neke osebne stvari, ki jih mora urediti, postaviti v pravo smer. In&out ga pri tem očitno ovira, zato se je odločil, da skupino zapusti," je povedal Kores in dodal, da novega člana ne bodo iskali: "Ne iščemo nikogar novega. Kot trio smo se že preizkusili tudi na koncertih in tako odziv kot energija med nami sta zelo dobra. Ni prepirov, ki jih je bilo v preteklosti morda več. Lažje je, ker imamo mi trije podobno vizijo, dostikrat se nam je namreč zgodilo, da Lovra dan pred dogodkom ni bilo in smo potem iskali nadomestnega kitarista. To je bila tudi glavna težava. Upam, da bomo zdaj celo boljši."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.