Iz starega novo ogledalo

Foto: Žurnal24 Z novim okvirjem bo staro ogledalo dobilo povsem nov videz. (Foto: Shutterstock)
Se vam zdi, da je ogledalo v kopalnici ali spalnici povsem zastarelo? Ni vam treba kupovati novega, z nekaj domišljije iz starega naredite svežega in modernega.
Oglej si celoten članek

Z minimalnimi stroški, nekaj domišljije in spretnosti lahko staremu ogledalu pričarate nov videz. Tega ustvarite z novim okvirjem, ki ga naredite iz školjk, majhnih kamnov, peska, barvnega stekla, majhnih keramičnih ploščič, kristalov ali karkoli drugega kar najdete doma.

Za kakršenkoli okvir boste zagotovo rabili fin brusni papir, silikonsko pištolo in belo lepilo.

  • Školjke

Školjke lahko kupite ali pa uporabite tiste, ki ste jih prinesli iz najljubše plaže. Vsako školjko po robu zalepite s silikonsko pištolo. Lahko jih razporedite po velikosti ali barvi, z njimi lahko napolnite cel okvir ali pa jih postavite le na nekaj mest.

  • Ploščice

Povsem na enak način okvir v stilu mozaika obložite s ploščicami, steklom v eni ali več barvah, kristalčki in celo materialom iz starih cd plošč.

  • Pesek

V plastični posodi zmešajte lepilo in pesek. Ko dobite enakomerno zmes, jo v debelini treh do petih milimetrov nanesite na okvir. Čez noč naj se pesek posuši. Če želite okvirju s peskom dodati  še piko na i, ga okrasite s školjkami, kamni ali steklom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.