Iz tega fantka je zrasel naš privlačni pevec

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ga prepoznate?
Oglej si celoten članek

Prepoznate ljubkega fanta iz fotografije, ki je množice očitno zabaval že zelo zgodaj? "Takole se je začela moja glasbena pot. V vaški oštariji, kjer so mi v vsak žep in meh potiskal 'jurja'. To so bili časi brez davčnih blagajn in časi, ko smo se družili bližje kot na meter in pol. Priznam, da kar malo pogrešam to. Še kdo," je na Instagramu razkril Gašper Rifelj, ki je še danes zapisan glasbi.

Pevec je širni Sloveniji postal še bolj znan s šovom Zvezde Plešejo, kjer pa ni osvojil le plesnih korakov, temveč tudi svojo soplesalko Majo Geršak, s katero imata danes otroka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.