Iz vampirja v bogataša

Foto: Žurnal24 Štiriindvajsetletni britanski igralec Robert Pattinson, ki ga poznamo iz sage So
Cosmopolis. Robert Pattinson bo igral v Cronenbergovem filmu.
Oglej si celoten članek

Britanski igralec Robert Pattinson je zmenjen za prvo večjo vlogo po koncu snemanja vampirske sage Somrak. Igral bo glavni lik v Cosmopolisu, novem celovečercu 67-letnega kanadskega režiserja Davida Cronenberga (Smrtne obljube, Senca preteklosti), ki razvija zgodbo o “finančnem čudežnem dečku” in multimilijonarju Ericu Packerju. Ta nekega odločilnega dne na borzi tvega vse svoje premoženje, s čimer si nakoplje tudi grožnjo umora. Nova Cronenbergova drama, ki temelji na istoimenskem romanu Dona DeLilla, je študija kapitalizma v rahlo futuristični metropoli.

Za Pattinsona se je leto tudi sicer začelo uspešno, saj je na losangeleški podelitvi nagrad po izboru ljudstva People’s Choice Awards blestel tretji film iz sage Somrak z naslovom Mrk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.