Iz vrtca odpeljal "napačno vnukinjo"

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Le kaj je mislil neki Šved, ko je v vrtec prišel po vnukinjo, domov pa odpeljal napačno deklico?
Oglej si celoten članek

Bizarna zamenjava se je zgodila v švedskem mestu Örebro, ko je neimenovani Šved prišel v vrtec po svojo 3-letno vnukinjo. Ni znano, ali je moški slaboviden ali pa svoje vnukinje ne pozna, toda dejstvo je, da je moški iz vrtca odkorakal s popolnoma drugo deklico.

Dedek naj bi svojo napako spoznal šele popoldne, deklico pa je nemudoma odpeljal nazaj v vrtec. Ravnateljica vrtca Ulla Maj Bondeson se je za neljubi dogodek opravičila in dejala, „da je prišlo do napake, njene vzroke pa skušajo ugotoviti“.

Po besedah ravnateljice deklica, ki jo je zmedeni dedek odpeljal iz vrtca, ni utrpela hujših čustvenih pretresov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.