Izberite pravi lak za nohte

Poletja brez sandalov si ne znamo več predstavljati. V teh čevljih se bomo počutili še bolje, če bomo izbrali pravi lak za nohte.
Oglej si celoten članek
 

off to the theatre, all wrapped up in french favourites... #ootd

A photo posted by Carola Pojer (@viennawedekind) on Aug 4, 2015 at 9:58am PDT


Tudi letos so v trendu gladiatorke. Kako jih nositi, si lahko preberete tukaj. Pri tovrstni obutvi je najbolje, da je barva laka enaka barvi čevljev.

 

Blue white and tan everyday. 〰

A photo posted by Geneva Vanderzeil (@apairandaspare) on Aug 4, 2015 at 5:24am PDT


Letos so tudi zelo priljubljeni čevlji v peščeni in kremni barvi. Modne poznavalke se sicer najbolj navdušujejo nad sandali v barvi konjaka, pri katerih je skorajda nujna uporaba belega laka za nohte.

 

Shot the shoe too. #eenymeenyminymo #shoes

A photo posted by Natalie Joos (@jxxsy) on Aug 3, 2015 at 2:04pm PDT



Kamenčki, biseri … Ni pomembno, kako so okrašeni vaši sandali, letos je pomembno le to, da nimajo petk. Imejte pa v mislih, da pri zelo pisanih čevljih svojih nohtov ne namažete s kričečimi barvami. Izberite naravne tone ali pa zelo svetle odtenke (npr. svetlo modra, vodeno zelena …).

 

Sommerliebe ❤️ #birkenstock #nagellack #essie #sommer #sandalen #metallic #fashion #shoes #birkenstockarizona

A photo posted by Wunderweib.de (@wunderweib_de) on Aug 5, 2015 at 1:32am PDT

Lastnice sandalov v kovinskih barvah pa so pri izboru lakov pogumnejše. Močna rdeča, oranžna, temno roza … Dovoljeno je vse. Naj nohti zasijejo tako kot vaš čevelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.