Izbrali najlepša stopala v Hollywoodu

Foto: Profimedia emma watson Foto: Profimedia selena gomez Foto: Profimedia katy perry Foto: Profimedia jennifer aniston Foto: Profimedia Miley cyrus Foto: Profimedia miley cyrus
Spletna stran WikiFeet je izbrala najlepša zvezdniška stopala. Zmagala je Emma Watson.
Oglej si celoten članek

WikiFeet je leta 2008 ustanovil nekdanji programer Eli Ozer. Na stran lahko vsi nalagajo slavna stopala, edini pogoj je, da so zvezdniki stari najmanj 17 let in da jih je mogoče najti v filmski bazi IMDb.

Trenutno je na spletni strani, ki jo mesečno obiskuje 3,2 milijona ljudi, že več kot 300 tisoč fotografij. Raj za fetišiste, ki lahko za svoja najljubša stopala tudi glasujejo. Najbolj popularna so trenutno stopala Emme Watson, sledijo jim stopala Selene Gomez, na tretjem mestu pa je Katy Perry. Četrto mesto je zasedla Jennifer Aniston, peto pa Miley Cryrus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    10:27 28. Julij 2015.

    verjetno so jih zbrali zaradi tatoo-jev, drugače so pa ta stopala klempava in nič kaj okusna...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.