Izbrali ste finaliste

Foto: Žurnal24 V finale se je uvrstila tudi Eva Černe.
Iz drugega polfinala Eme 2008 so se v finale uvrstili Eva Černe, 4Play, Tina Gačnik - Tiana, Rebeka Dremelj in Brigita Šuler.
Oglej si celoten članek

V drugem polfinalu Eme 2008 so gledalci in poslušalci med 10 nastopajočimi izbrali pet finalistov. To so: Eva Černe, 4Play, Tina Gačnik - Tiana, Rebeka Dremelj in Brigita Šuler.

V petek zvečer je potekal prvi del polfinala, kjer so si nastop v finalu že izborili Manca Špik, Langa, Johnny Bravo, Cole in predsednik ter Turbo Angels.

V nedeljo znan zmagovalec
Deset izbranih finalistov se bo za zmago udarilo še enkrat v nedeljo. Zmagovalna skladba nas bo maja letos zastopala na Evrosongu v Beogradu. Na lanskoletnem Eurosongu je namreč za Srbijo s pesmijo Molitva zmagala Marija Šerifović.

Slovenski predstavnik bo v srbski prestolnici nastopil v prvem polfinalnem večeru, ki bo 20. maja. Drugi polfinale bo 22. maja, veliki finale pa 24. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.