Izdajalsko srce in druge zgodbe

Foto: Lutkovno gledališče Maribor
Foto: Lutkovno gledališče Maribor
V Lutkovno gledališče Maribor ob 18. uri prihaja Lutkovno gledališče Columbia Marionette Theater. Na ogled bo predstava z naslovom Izdajalsko srce in druge zgodbe (The Tell-Tale Heart and other Tales) Edgarja Allena Poeja.
Oglej si celoten članek

Izdajalsko srce in druge zgodbe (The Tell-Tale Heart and other Tales) s čarobno močjo lutkovne umetnosti oživlja tri najznamenitejše zgodbe Edgarja Allena Poeja.

Prepustite se enourni uprizoritvi, da vas omreži z Masko rdeče smrti (The Masque of the Red Death), da vas z Vranom (The Raven) popelje po sledeh izgubljene ljubezni in da vam z Izdajalskim srcem (The Tell-Tale Heart) razkrije silnost vznemirjenja in groze. Naj vas najodmevnejši klasiki Edgarja Allena Poeja skozi edinstveno umetniško formo obogatijo z izjemno izkušnjo.

Za vstopnico boste odšteli deset evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.