Izdala, kako se počuti kot gospa Žbogar

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Maja Žbogar je razkrila, kakšen odnos imata z Vasilijem.
Oglej si celoten članek

"Zame in Vasilija se ni prav nič spremenilo po tem, ko sva uradno poročena. Vse je tako, kot je bilo prej. Najin odnos je poln zaupanja, spoštovanja in ljubezni. V tem primeru priimek ni prav nič pomemben in ne naredi nobene razlike," je za revijo Lea zaupala novopečena gospa Maja Žbogar, ki je z jadralcem Vasilijem Žbogarjem v zakonski jarem skočila na skrivaj. Za poroko so vedeli le najožji družinski člani in prijatelji, saj si ženin in nevesta nista želela medijskega pompa.

Vse glasnejše pa so tudi govorice o njunem naraščaju. Čeprav je Vasilij glede tega povedal: "Trenutno je malo težko, ker sva danes tu in jutri tam in je to zelo težko uskladiti. V bodoče, ko se moja športna kariera umiri, pa gotovo," pa je Maja izbrala poročno obleko, ki je zakrivala trebušček in ga menda ves čas nežno božala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.