Izdela vam še nerojenega otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Katie Besette s pomočjo 3D tiskalnika bodočim materam omogoča, da primejo svojega še nerojenega otroka.
Oglej si celoten članek

Znanstvenica Katie Besette se je odločila bodočim materam ponuditi nekaj novega. S pomočjo 3D tiskalnika izdeluje modele, ki jih je poimenovala nerojeni otroci. Na podlagi 3D ultrazvokov izdela model otroka, kot je v maternici. Staršem tako ostane spomin na otroka, kot je ta bil še v maternici.

"Želimo, da vsi starši čutijo veselje, ki ga mi in naše stranke doživljamo s pomočjo znanosti in čustev," je dejala. "Sodeč po navdušenih odzivih z vsega sveta, si bodoči starši želijo 'spoznati' svoje še nerojene otroke na bolj otipljiv način kot samo prek brc." Za model je treba odšteti med 200 in 450 evri.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.