Izginila slavna slačipunca

Foto: Žurnal24 Griffith je policiji povedal, da Debbie ni nameraval umoriti. (Foto: YouTube)
Izginotje ene najslavnejših slačipunc v Las Vegasu je dvignilo veliko prahu.
Oglej si celoten članek

31-letna slačipunca Debbie Flores-Narvaez je s svojim izginotjem v Las Vegasu dvignila veliko prahu, njena družina in prijatelji pa so obupani. "Ne vem, kaj se dogaja. To ji ni podobno. Nikoli ne bi odšla, ne da bi nas obvestila," je za revijo People povedala Debbiejina sestra Celeste.

Debbie, ki je denar služila s slačenjem v različnih klubih in hotelih, so njeni prijatelji nazadnje videli 12. decembra, ko je zapuščala stanovanje svojega nekdanjega fanta Bluja Griffitha. Naslednji dan se ni pojavila na neki premieri, njen avtomobil pa so našli na severovzhodu mesta.

Griffith je potrdil, da je bila Debbie pri njem na obisku. "Povedala mi je, da gre obiskat neke prijatelje in da je zadnje čase precej depresivna," je dodal. Debbie o svojem zasebnem življenju svojim prijateljem ni veliko govorila, menda pa je bila njena zveza z Griffithom precej burna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.