Izmed tisočerih so Hrvati vrgli oko na to slovensko lepotico

Foto: instagram
Foto: instagram
Na eni najbolj znanih hrvaških žurerskih plaž, Zrće, kjer se tare teles mladih lepotic, so Hrvati oko vrgli na našo krasotico.
Oglej si celoten članek

Manca Šepetavc, miss športa 2017, je s svojimi vročimi fotografijami, ki jih je posnela na sloviti paški žurerski plaži Zrće in objavila na Instagramu, navdušila celo hrvaški Index. Manca je nekdanja atletinja, danes osebna trenerka, ki ima telo za obliznit, kar ni ušlo niti hrvaškim medijem. 

McGregor S to fotografijo obnorel ženske na Instagramu

Lepotica svoje atribute v kopalkah in oprijetih oblačilih pogosto pokaže na Instagramu, njen fizični atribut številka ena pa je zagotovo popoln nasmeh, medtem ko bi fantje zagotovo izbrali njeno zadnjico. Triindvajsetletna Manca pa očitno ni več samska, saj na fotografijah pogosto objema prav tako postavnega mladeniča. Na eni izmed njih je romantično zapisala, da nosi nasmeh, ki ji ga je podaril. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:22 27. Avgust 2018.

    Luškani joški,naravni in to nekaj velja......

  • 16:50 27. Avgust 2018.

    Ful lepa.Taprava postava ,top obraz.

  • 15:14 27. Avgust 2018.

    Joške je očitno dala v čistilnico. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.