Izmišljotine o ugrabitvi

Foto: Žurnal24 S Sandrinim Louisom je vse v redu. (Foto: Reuters)
Pri ameriškem tabloidu, ki je svoje bralce prestrašil, da je posvojenec oskarjevke Sandre Bullock ugrabljen, so se k sreči zmotili.
Oglej si celoten članek

National Enquirer je ta teden na naslovnici opozarjal, da je otrok Sandre Bullock v nevarnosti. Ugrabili naj bi ga zalezovalci, ki so Sandri Bullock grozili že, odkar je posvojila fantka Louisa. "Iz FBI-ja so sporočili, da Sandri grozi več nevarnih skupin, ki skušajo ogroziti življenje njenega otroka," so zapisali v tabloidu.

 

Pri National Enquirer so med domnevne zločince vpletli ljubico Sandrinega nekdanjega moža Jesseja Jamesa, Michelle McGee. Ta naj bi jih nagovorila k ugrabitvi.

 

Sandrini predstavniki za javnost pravijo, da je zgodba tabloida hudo prenapihnjena ter da pri časopisu skušajo prikazati krizo v Sandrinem življenju, ki pa je ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.