Iznajdljiva podjetja

Foto: Žurnal24 Hitler je vojno preživel kilometre od najbližje fronte, pisma pa razkrivajo, da
Energetsko podjetje v mestu Donetsk v Ukrajini je prejelo na stotine poravnanih računov po tem, ko je svoje stranke prestrašilo s Hitlerjevo podobo.
Oglej si celoten članek

Javno podjetje Donetskgorteploset s svojimi oglasnimi plakati dosega presenetljive rezultate. Plakati prikazujejo firerja, ki je nataknjen na bajonet sovjetskega vojaka, slogan pa pravi: "Kdor ne plačuje gretja, bo kaznovan!"

Zastopnik podjetja Oleksandr Semčenko je razložil razlog za takšno akcijo: "Slika prikazuje, da so dolžniki sovražniki ... in podoba poraženega sovražnika opominja vsakogar, da je kazen neizbežna."

Neplačane položnice so podjetju povzročale velike izgube; celo v tej meri, da so imeli velike težave s plačevanjem dobave plina. Pri tem so vložili 14.000 tožb zoper dolžnike in nekaj tisočim odklopili gretje.

Župan mesta Oleksandr Lukjančenko je nad takšnim početjem ogorčen: "To je preprosto neumno, drugih besed nimam. Izvedel bom, kdo je odgovoren, plakati pa bodo definitivno odstranjeni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.