Iznenada umrl hrvaški glasbenik

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Vest je objavila produkcijska hiša Dallas Records.
Oglej si celoten članek

V popoldanskih urah je nenadoma umrl bobnar zagrebške skupine Psihomodo Pop Tigran Kalebota, star 54 let.

xxx

Skupaj z Davorjem Gopcem in Smiljanom Paradišem je bil leta 1983 eden od ustanoviteljev kultne hrvaške skupine, ki je pogosto nastopala tudi v Sloveniji.

Skupaj s Paradišem je sprva dve leti igral v skupini Neron, s prihodom Gopca pa so skupini spremenili ime v Psihomodo Pop, s katero so ustvarili številne hite, kot je Frida, Ja volim samo sebe, Sexy Magazin in številne druge.

Pokojni Kalebota je poleg udejstvovanja v zagrebški skupini od leta 1985 do 1996 delal kot tonski mojster na zagrebški televiziji, poleg igranja bobnov pa je bil v skupini Psihomodo Pop zadolžen še za produkcijo in režiranje videospotov.

Legenda Umrl eden največjih vseh časov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:12 12. December 2017.

    Veliki naslov,velika novica. Kdo sploh to je ??? Hrvati tudi danes niso nič objavili, da je umrl naš Jernej Šugman. …

  • 06:41 12. December 2017.

    Ko sem prebral naslov, sem takoj vedel, da za njega še nisem slišal...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.