Izola ovita v zvoke oboe in fagota

Foto: Žurnal24 Mladi fagotisti bodo izpopolnjevali svoje glasbeno znanje
V okviru festivala OFF bo potekala tudi šola, v kateri bodo svoje glasbeno znanje nadgrajevali mladi igralci na pihala.
Oglej si celoten članek

Številnim poletnim glasbenim šolam po Sloveniji se je danes pridružila poletna šola oboe in fagota v Izoli. Začel se je namreč Oboa fagot festival - OFF. Tečaj je namenjen oboistom in fagotistom na začetku glasbene poti, ki bi radi občutili utrip poletnega tečaja, spoznali vrstnike in starejše kolege ter odkrili kaj novega, piše na spletni strani festivala.

Festival se bo začel z večernim otvoritvenim koncertom v Manziolijevi palači, prav tam se bo 25. avgusta tudi zaključil. Vmes bo na sporedu še osrednji koncert festivala, na katerem bodo z Obalnim komornim orkestrom nastopili solisti, mentorji individualnih tečajev za oboo in fagot.

Tečaje za omenjena instrumenta bodo vodili Maja Kojc, Irmgard Anderl-Krajter, Petra Rainer (vsi oboa) ter Zoran Mitev (fagot), sodelovali pa bodo še Peter Tavernaro (oboa), Robert Buschek (fagot), Luca Ferrini (klavir) in Erland M. Freudenthaler (klavir), še piše na spletni strani festivala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.