Izpadla Simona iz Ljubezni po domače: Žal ji je, da se je tako obnašala

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Janez Rebernik je po zabavi domov poslal Simono Zgonec, staro znanko ljubezenskega šova Ljubezen po domače.
Oglej si celoten članek

Za srce Poptevejevega ženina, Janeza Rebernika, se je potegovala tudi Simona Zgonec, ki je že pred leti sodelovala v šovu Ljubezen po domače. Potegovala se je za srce Jožeta Mastnaka.

Simona in Janez pa se na žalost nista najbolje ujela. Janez ji je očital, da je negativna, Simona pa Janezu, da je postajal vse bolj nesramen.

"Med pogovorom sem dobila občutek, da ni popolnoma iskren. Intuiciji sem se naučila zaupati. O Janezu imam sicer dobro mnenje – je sposoben človek, iščem pa nekoga, ki mi bo ustrezal. Ne bom vztrajala, če čutim, da to ni to. Poleg tega išče gospodinjo in hoče otroke, ki pa si jih jaz ne želim več,“ je za Žurnal24 povedala Simona, na vprašanje, zakaj je izjavila, da je bil Janez do nje nesramen, pa je odgovorila: "K temu sem tudi jaz nekaj prispevala. Malo sem ga izzvala, da bi odložil masko in povedal, kaj si misli. To ni bila najboljša poteza. Zdaj, ko gledam nazaj, sem videla, da sem iz tega naredila dramo, ki je sicer dobra za šov, ni pa bilo do njega pošteno. Lahko bi mu na lepši način razložila. Moški od žensk radi poslušajo pohvale, jaz pa nisem taka. Če nečesa ne čutim, se ne pretvarjam. Res pa je, da se nisem trudila biti prijazna. Kar čutim, dam iz sebe.“

Simona še pravi, da ji je Janez, s tem, ko jo je poslal domov, naredil uslugo. Za snemanje ni imela časa, poleg tega pa je vedela, da ni pravi zanjo. Sedaj nista več v stikih. "On je zaključil z mano, mu nič ne zamerim,“ pravi Simona, ki je sicer mnenja, da bi se z Janezom na poslovnem področju odlično ujela.

Želi pomagati drugim

Nekdanja kandidatka šova se je sedaj posvetila osebnostni rasti. "Medtem sem veliko delala na sebi. Danica Dajčman je moja trenerka za osebnostno rast. V mojem življenju so se določeni vzorci ves čas ponavljali, sedaj razumem, zakaj. V težavah več ne vidim težave, ampak izziv. Poleg tega sedaj znam sprejeti pomoč. Zdaj, ko pogledam nazaj, vem, da se pač drugače nisem znala odzvati. Če bi imela možnost, da se Janezu opravičim za obnašanje … Končni rezultat bi bil sicer isti, le moj način bi bil drugačen.“
Simona je, da bi drugim pomagala, organizirala predavanje, na katerem bodo spregovorili različni terapevti in tudi sama bo spregovorila o svoji izkušnji.

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:31 25. September 2020.

    Sam ko odpre usta mi slabo rata

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.