Izpadla Valerija (Kmetija) razkrila, kdo v šovu igra in kdo ne

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Taktiziranje je vedno velik del resničnostnih šovov, a izpadla tekmovalka Kmetije razkriva, kdo v šovu ne igra.
Oglej si celoten članek

"To je igra, notri vsak igra svojo igro, ki jo v zunanjem svetu ne. Res je, da sem se z Alešem v šovu najmanj povezala, a šov je specifična situacija. Ko si lačen, neprespan, ne veš, komu lahko zaupaš in če se ne razumeš, lahko hitro pride do prepirov. V šovu so slabši pogoji, zato smo vsi toliko bolj razdražljivi. Verjamem, da bi se v zunanjem svetu povsem normalno razumela," pravi Valerija, ki je Kmetijo zapustila prva.

A ne taktizirajo čisto vsi, je še mnenja Valerija: "V šovu sem bila le pet dni in kolikor sem sotekmovalce uspela spoznati, bi rekla, da ne taktizirajo čisto vsi. Mislim, da je Jan res takšen kot je, pa tudi Monika in Jožica."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:02 19. September 2022.

    Marlene se šopiriš z nakradenim denarjem

  • 13:15 18. September 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrov. Za prvi mesec sem od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.