Izpustili Jacksonovega zdravnika

Foto: EPA
Foto: EPA
Danes so iz zapora spustili Conrada Murraya, ki je kriv za smrt kralja popa Michaela Jacksona.
Oglej si celoten članek

Danes so iz zapora izpustili kardiologa Conrada Murraya, ki je bil leta 2011 obsojen nenaklepnega uboja Michaela Jacksona. Sodnik Michael Pastor je Murrayju dodelil štiriletno zaporno kazen, a je zdravnik odslužil manj kot dve leti.

Naj spomnimo, da so rezultati avtopsije razkrili, da je kralj popa zaradi prevelikega odmerka anestetika propofol in drugih pomirjeval, ki mu jih je dal Murray, umrl 25. junija 2009 v Los Angelesu pri starosti 50 let.

Murraya so predčasno izpustili zaradi lepega vedenja v ječi, da bo zapor zapustil oktobra, pa se je govorilo že poleti, nad čemer je bila družina pokojnega Jacksona ogorčena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.