Izrabili Walkerjevo hčerko

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nepridipravi so na račun hčerke pokojnega Paula Walkerja prišli do pozornosti, in to po vsem svetu.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Paul Walker, Jasmine Pilchard-Gosnell Na Facebooku se je pojavila stran, ki naj bi jo upravljala hčerka pokojnega Paula Walkerja, 15-letna Meadow Rain. Le uro po igralčevi smrti se je na njej pojavil ganljiv zapis: "Ko sem bila majhna, me je učil hoditi, se smejati in ne obupavati. Ljubila sem ga, še preden sem vedela, kaj ljubezen sploh je. Bil je moj heroj. Moj RESNIČNI heroj. Večno bo ostal v mojem srcu. Medtem ko to pišem, imam solzne oči. Odšel si, a pozabljen ne boš nikoli. Počivaj v miru, očka." Ob zapisu, ki je takoj zaokrožil po svetu, je bila objavljena tudi stara fotografija igralca s svojo lepo hčerko.

Kot se je izkazalo, besed ni napisala Meadow. Petnajstletnica se namreč na Facebooku ali Twitterju nikoli ni javno izpostavljala; kot poročajo mediji, družabnih omrežij menda sploh ne uporablja, zato je malo verjetno, da je le uro po očetovi smrti odprla profil. 

Walkerjevo dekle neutolažljivo

Za igralcem pa ne žaluje le hči in njena mati Rebecca McBrain, ampak tudi njegovo 23-letno dekle Jasmine Pilchard-Gosnell, s katero je bil v zvezi sedem let. Spoznal jo je, ko je bil star 33, ona pa le rosnih 16 let. "Paul je bil res dober človek. Jasmine je na tleh. Imela sta vzpone in padce, a veselila sta se skupne prihodnosti," je povedal stric 23-letnice, ki ji v teh težkih trenutkih ob strani stoji tudi mama Julie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.