Izšla nova knjiga Umberta Eca

Foto: Žurnal24 Nova knjiga Umnerta Eca je nadaljevanje Zgodovine lepote iz leta 2004.
Sredi tedna je v Italiji izšla nova knjiga italijanskega pisatelja Umberta Eca z naslovom Zgodovina grdote. Širši javnosti bo predstavljena prihodnji teden na Frankfurtskem knjižnem sejmu.
Oglej si celoten članek

Knjiga z ilustracijami v 15 poglavjih opisuje predstavljanje grdote v zahodni kulturi. Antologija nadaljuje Ecovo Zgodovino lepote iz leta 2004, ki je bila prevedena v 27 jezikov in prodana v 500.000 izvodih. " Zato, da bi razumeli grdoto, kakor tudi lepoto, se moramo zadržati pri nekaterih zgodovinskih trenutkih in nizu estetskih zakonov," je nedavno  povedal avtor knjig Ime rože in Foucaultovo nihalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.