Izum, ki bo nevestam olajšal življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Čudovita, razkošna poročna obleka. Popolna nevesta. Težave pa nastopijo, ko je s to bujno obleko treba iti na stranišče.
Oglej si celoten članek

Nekaj tako vsakdanjega, kot je obisk stranišča, je za nevesto lahko projekt desetletja. Kdo bo držal obleko? Kako se spraviti na stranišče? To so vprašanja, s katerimi se neveste, hočeš nočeš, soočajo. 

Zahvaljujoč Heather Stenlake lahko to skrb prečrtajo s seznama. Heather je našla rešitev za težavo. Poimenovala jo je Bridal Buddy.

Preden si nevesta obleče poročno obleko, si nadene posebno mrežo, ki ji bo pri obisku stranišča pomagala zajeti celotno poročno obleko. V mreži so posebne luknje za roke, na vrhu pa je moč mrežo zategniti, tako da je obleka varno dvignjena v mreži. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.