Izvedeli, kaj so tekmovalci podarili Pavčniku

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Marko Pavčnik nam ni želel razkriti, kaj je bilo v darilni vrečki, ki jo je dobil od Almirja, Marka in Anžeta. Na srečo je bil Almir bolj zgovoren …
Oglej si celoten članek

Pavčnik o darilu ni želel spregovoriti niti med oddajo, zato smo bili prepričani, da so si Anže, Marko in Almir zanj izmislili žgečkljivo darilo, a temu ni bilo tako. "Marku smo malo za šalo in da razbijemo obojestransko tremo podarili stvari, ki smo jih imeli v hiši – kavo, kakav, čokolado in suho sadje. S tem darilom smo se hoteli malo pošaliti in Marka nasmejati,“ je za Žurnal24 razkril Almir.

Pavčnik je darilo dobil po svojem nastopu v gostilni, ko si je za dva dni nadel čevlje šefa Bineta Volčiča, ki je bil v tistem času z Valeriem v Parizu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.