Izvedeli smo, kaj se plete med Katarino Čas in mladim režiserjem

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Pred časom se je govorilo, da je Katarina ujela znanega slovenskega režiserja Nejca Levstika. Izvedeli smo, kaj se dogaja med njima.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj tedni smo pisali, da se pojavljajo govorice, da naj bi bila mladi režiser Nejc Levstik in igralka Katarina Čas par. Nejc takrat govoric ni želel komentirati, je pa povedal, da ga te zelo zabavajo.

Pa Katarina? Sicer na vprašanje, kaj se dogaja med njima ni želela odgovoriti: "Tega res nočem komentirati, ker potem bom morala za vsakega posebej pojasnjevati, kdo je – ne, to je moj bratranec, ne to je poj prijatelj ...“

Smo pa iz dobro obveščenih virov na zabavi po podelitvi nagrad Žarometi izvedeli, da sta Katarina in Nejc samo dobra prijatelja in da se med njima ne plete nič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:23 28. Februar 2017.

    Še Žana je igrala v več filmih kot ona pa je Katarina več v medijih, kot igralka.

  • 08:03 28. Februar 2017.

    Pri Katarini je dobro edinole to, da se je tistga sluzastega bizoviĆarja znebila..

  • 07:33 28. Februar 2017.

    Močno precenjena igralka za katero sploh ne vemo na podlagi česa je dobila "ŽAROMET"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.