Izvor pod zvezdami

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
Na Ljubljanskem gradu pod zvezdami si lahko ob 21.30 ogledate misteriozni znanstveno-fantastični triler Izvor (Inception).
Oglej si celoten članek

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) je izurjen tat, ki ga najbolj odlikuje nevarna umetnost izvabljanja: iz nezavednega med sanjami, ko je um najbolj ranljiv, krade pomembne skrivnosti. Gre za redko sposobnost, zato je Cobb nadvse iskan igralec v tem novem nezanesljivem svetu korporativnega vohunstva, hkrati pa je tudi mednarodni ubežnik, ki je izgubil vse, kar mu je bilo blizu. Novi Cobb dobi priložnost, da se odkupi. Zadnja naloga bi mu lahko povrnila nekdanje življenje, a le, če doseže nemogoče: izvor. Namesto popolne kraje mora s svojim moštvom strokovnjakov podvig začeti z drugega konca: zamisli ne bodo ukradli, temveč jo podtaknili. Če jim uspe, utegne to biti popolni zločin.

A nobeno še tako podrobno načrtovanje in izvedenost moštva jih ne more pripraviti na nevarnega nasprotnika, ki očitno predvidi njihovo sleherno potezo; na sovražnika, ki bi lahko pričakoval le Cobb.

Cena vstopnice je 3,80 evra. V primeru dežja projekcija na Ljubljanskem gradu odpade ali je prekinjena. Odpovedan/prekinjen film se predvaja naslednji dan ob 21.30 v Kinodvoru (število sedežev je omejeno: 197).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.