Izžrebali smo srečneže!

Foto: Žurnal24 Prekrokana noč 2 Foto: Žurnal24 Prekrokana noč 2 Foto: Žurnal24 Prekrokana noč 2 Foto: Žurnal24 Prekrokana noč 2 Foto: Žurnal24 Prekrokana noč 2 Foto: Žurnal24 Prekrokana noč 2 Foto: Žurnal24 Prekrokana noč 2 Foto: Žurnal24 Prekrokana noč 2 Foto: Žurnal24 Prekrokana noč 2

Your browser doesn’t support HTML5 video

Po nepozabni fantovščini v Las Vegasu se prijateljem Philu, Stuju, Alenu in Dougu obeta nov kaos po prekrokani noči. Mi pa smo izžrebali srečneže, ki dobijo lepe nagrade.
Oglej si celoten članek

V Prekrokani noči 2 Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) in Doug (Justin Bartha) odpotujejo na eksotično Tajsko na Stujevo poroko. Ker so spomini na Dougovo domala katastrofalno fantovščino v Las Vegasu še vedno boleče sveži, ali pa vsaj podrobno dokumentirani, Stu tokrat ne namerava tvegati. Odločil se je za varno, umirjeno predporočno kosilce, kavico in ... brez alkohola. Toda stvari se nikoli ne odvijajo po načrtih.

 

Kako se vse skupaj zaplete in razplete, si v naših kinematografih lahko ogledate že ta teden. Premiera je v sredo, do takrat pa se boste morali zadovoljiti z napovednikom in fotografijami.

 

Lepe nagrade dobijo ...

 

Vstopnice dobijo: Anja D., Teja R. in Jernej K..

Ženski majici dobita: Anja Š. in Urša J..

Moške majice dobijo: Ivan S., Anže N., Mateja S R. in Helena G..

Kapo dobi Diana T., slamnik pa Irena K.. Čestitamo!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.