J. Lo se je ranila na petki

Foto: Žurnal24 Jennifer Lopez
Pevki Jennifer Lopez se je na podelitvi grammyjev zgodila neljuba nesreča, tik preden bi morala stopiti na oder.
Oglej si celoten članek

Pevka Jennifer Lopez se je z levim gležnjem v zaodrju premočno dotaknila konice na vrtoglavi petki svojih louboutink. Rana sicer ni bila globoka, a kri je dolgo časa lila. Ker je bila vsa panična, je poklicala zdravnike. Na njih je čakala v garderobi, njen stilist pa je norel, ker bi morala iti na oder in predati nagrado.

Na podelitvi glasbenih nagrad se je pojavila s svojim možem Marcom Anthonyjem. Seveda je bila oblečena stilsko, svoje čevlje je lepo uskladila s kratko obleko Emilia Puccija. Zvezdnica od poškodbe že okreva, je še znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.