Jacka Nicholsona ne boste prepoznali! Ima 160 kilogramov!

Foto: Profimedia Jack Nicholson Foto: Profimedia Jack Nicholson Foto: Profimedia Jack Nicholson Foto: Profimedia Jack Nicholson Foto: Profimedia Jack Nicholson
Že sedem let ni posnel filma. Pridobil pa je očitno kar nekaj kilogramov.
Oglej si celoten članek

Legendarnega igralca Jacka Nicholsona so ameriški paparaci ujeli na košarkarski tekmi v Los Angelesu, kjer je v prvi vrsti podpiral njemu priljubljeno ekipo LA Lakers.

Čeprav je bil Jack na operaciji želodčnega obvoda, se očitno ne drži diete, ki jo imajo pacienti po tej operaciji. Tuji mediji pišejo, da se zdi, da igralec, ne glede na operacijo, ki jo je prestal, pretirava s hrano in da je njegovo zdravje zaradi prekomerne teže v nevarnosti.

Da resnično pretirava, dokazujejo tudi fotografije v galeriji zgoraj. Operacija bi mu morala rešiti življenje, a se igralec očitno ni mogel odreči slabim razvadam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.