Jackman ne bo vodil oskarjev

Foto: Žurnal24 Kljub odličnemu vodenju prireditve leta 2009 si Jackman ne želi več izziva. (Fot
Igralec Hugh Jackman je zavrnil vodenje prestižnih filmskih nagrad.
Oglej si celoten članek

83. podelitev prestižnih filmskih nagrad bo 27. februarja 2011. Igralec Hugh Jackman, ki je podelitev zlatih kipcev vodil lani, je zavrnil ponudbo, da bi jo vodil znova. Podelitev namreč sovpada s snemanjem njegovega novega filma X-Men Origins: Wolverine 2, ki se začne konec februarja.

Jackmanu so ponudili vodenje letošnje podelitve, kar pa je zavrnil, saj ni želel imeti te časti dvakrat zapored. Voditelja sta bila tako letos kar dva – Steve Martin in Alec Baldwin sta odlično opravila voditeljsko vlogo.

Akademija imena voditelja še ni sporočila. Omenja se sicer igralka Betty White, ki naj bi bila v ožjem izboru.

Nominacije za prestižne kipce bo akademija objavila 25. januarja 2011.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.