Jackovi brezsrčni sestri

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nova biografija o Michaelu Jacksonu razkriva brezsrčnost njegovih sester.
Oglej si celoten članek

Avtor Randall Sullivan trdi, da so Michaela Jacksona lahko pokopali šele, ko je njegova mlajša sestra Janet dobila nazaj polog za grob v višini 40 tisoč dolarjev (slabih 31 tisoč evrov). Pevca so pokopali tri mesece po njegovi smrti.

Še bolj neverjetna pa je zgodba o LaToyi. Ta je kmalu po bratovi smrti iz njegove hiše odnesla vreče z denarjem. "Grace Rwaramba (varuška Michaelovih otrok) je povedala, da je zvezdnik denar skrival v velikih vrečkah za smeti in pod preprogo. Varnostniki so videli, kako sta LaToya in njen partner vrečke za smeti skrila v garaži, nato pa trdila, da denarja ob njunem prihodu ni bilo več,“ Vanity Fair citira izseke iz biografije.

LaToya se s svojim bratom nikoli ni dobro razumela, zato njeno pohlepno dejanje nikogar zares ne preseneča. Knjiga pa je v slabi luči prikazala tudi Janet, kar je po svoje šokantno. Michael je namreč ves čas poudarjal, da je njegova najljubša sestra.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.