Jackovi otroci v mladinski center?

Foto: Žurnal24 Katherine preprosto ne more normalno skrbeti za osem otrok. (Foto: Flynet/JLP)
Otroci pokojnega kralja popa bodo morda morali razkošni dom v Los Angelesu zamenjati za mladinski center. Tam bodo namreč pristali, če bo življenje pri babici Katherine še vedno neznosno.
Oglej si celoten članek

Losangeleški mladinski center The Youth Welfare Office že dlje časa premišljuje, da bi pod svoje okrilje vzeli otroke pokojnega Michaela Jacksona. Življenje v hiši njegove matere Katherine je po mnenju pristojnih v centru dobesedno kaotično in povsem neprimerno okolje za otroke.

 

Otroci so preveliko breme

Za takšno stanje v hiši naj bi bili krivi predvsem otroci, saj mora 79-letna Katherine skrbeti kar za osem otrok. Poleg Jackovih potomcev Princea, Paris in Blanketa pod njeno streho živijo še otroci Michaelovega brata Randyja in Jermaina.

 

"Takšno stanje v hiši je za Katherine naravnost uničujoče. Osem otrok je zanjo odločno preveč, predstavljajo ji veliko breme," je razkril njen bližnji prijatelj.

 

Foto: Žurnal24

Mladinski center najboljša rešitev?

In čeprav se mnogim mladinski center ne zdi dobra rešitev za otroke kralja popa, bi se jim tam, sodeč po zadnjih dogodkih, godilo bolje. V javnost so namreč pricurljale govorice, da starejši otroci grozijo najmlajšemu Blanketu.

 

Nasilja med otroki naj bi bilo vedno več, nedavno pa so se morali vmešati celo varnostniki družine Jackson, da bi preprečili najhujše. Dogodek je tako prišel na ušesa tamkajšnjemu mladinskemu centru, ki resno premišljuje o tem, da bi Prince, Paris in Blanket zapustili prepolno hišo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.