Jada Pinkett Smith brani svojo hčerko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko si je Jadina hčerka Willow povsem postrigla in pobarvala lase, se je vsul val negativnih kritik. Zato je zvezdnica zadevo vzela v svoje roke in na Facebooku odločno branila svojo hčerko.
Oglej si celoten članek

Jada je pretekli teden na svoji Facebook strani zapisala, da hoče, da se njena 12-letna hčerka Willow izraža, kakor sama želi, zato ji je tudi pustila, da si je postrigla lase.

"Živimo v svetu, v katerem se ženske stalno opominja, da ne pripadajo same sebi, da njihova telesa niso njihova ... Obljubila sem si, da bom svojo hčerko obdarila s to močjo, da bo vedno vedela, da so njeno telo, njena duša in njene misli v njeni domeni," je napisala igralka in nadaljevala: "Willow si je ostrigla lase, ker se njena lepota ne meri po dolžini las. S tem je tudi dokazala, da imajo tudi najstnice pravico do samoizražanja in da ne smejo biti sužnje želja svojih mater."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.