Jaden Smith ruši modne zapovedi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
17-letni sin Willa in Jade Pinkett Smith je postal obraz modne hiše Louis Vuitton!
Oglej si celoten članek

V preteklih letih je 17-letni raper in igralec že navduševal z izbranim okusom za modo in bil fotografiran v različnih stilskih izvedbah – od kombiniranja kril, maturantske obleke in verjetno najbolj opazne izbire – Batmanovega kostuma, ki si ga je nadel za poroko Kim Kardashian in Kayne-a Westa.

Zato ne preseneča, da je Nicholas Ghesquiere, kreativni direktor Louis Vuittonove kolekcije pomlad-poletje 2016, omenjeno čast zdaj namenil prav sinu ameriških igralcev Willa in Jade Pinkett Smith. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.