Jadranka iz Big Brotherja je nazaj

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Spet jo lahko gledate na televiziji.
Oglej si celoten članek

Producenti šova Ljubezen po domače so poskrbeli za presenečenje. Kandidatu Jožetu Roženu, ki ni dobil dovolj pisem, a so ga kljub temu spustili v naslednji krog, so namreč na posestvo pripeljali tri znane ženske – Darinko, znano iz šova Ljubezen po domače in Kmetija, Meri, ki se je v tem šovu lani potegovala za srce Jožeta Mastnaka, in Jadranko Lisjak, ki je sodelovala v šovu Big Brother. Poleg Meri, Jadranke in Darinke se za njegovo naklonjenost bori še Jožica, ki jo zelo skrbi, saj je prepričana, da imajo njene konkurentke več možnosti za zmago, saj imajo s televizijo več izkušenj.

Foto: Voyo jože rožen

Kakor koli že, Jože svojih deklet ni smel videti, je pa moral odgovarjati na njihova vprašanja. Ko se je "intervju“ končal, se je moral Jože na podlagi vprašanj in barve glasu odločiti, katero bo odpeljal na prvi zmenek. Izbral je Darinko, ki je zanj imela najbolj „vroča“ vprašanja. Jože je bil nad svetlolasko navdušen, Darinka pa nad njim malo manj ...

Foto: Voyo jože rožen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:22 11. Marec 2019.

    Ne štekam da si ta fukara v 5 letih po koncu BB še zmerej ni dala gobca poštimat...je še bolj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.