Jadranka Juras povsem spremenjena, tako je videti danes

Foto: RTV4/ zurnal24.si
Foto: RTV4/ zurnal24.si
Odločila se za spremembo …
Oglej si celoten članek

Naša pevka in glasbenica Jadranka Juras je na nedavnem nastopu v Zagrebu razkrila svojo novo barvo las. Postala je sivolaska in tudi to barvo las nosi z veliko mero gracioznosti. Na nastopu je svoj videz dopolnila z izbranim kosom Pletenin Draž in naravnost zablestela.

A očitno sprememba ni trajala dolgo, saj se je Jadranka že odločila za novo barvo. "Nič nimam proti sivim lasem, a se že deset let barvam s kano. Vedno mi je v veselje, kakšen bo rezultat, kar druge pri kani večinoma moti, da ne vedo, kako jim bo prijela," pravi Jurasova, ki tudi pri kozmetiki prisega na naravno: "Seveda, s tem tudi podpreš določeno trgovino oziroma proizvajalca. Tako kot vase, dam tudi nase le izdelke, ki so prijazni do okolja, ljudi in živali."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 17:25 11. November 2021.

    Babica ...

  • 15:33 11. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

  • 13:32 11. November 2021.

    Ona je lahko samo v Sloveniji umetnica, ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.