Jadranka potiho skočila v zakon

Foto: Žurnal24
Glasbenica Jadranka Juras je junija skočila v zakonski jarem. Same poroke pa ne želi izpostavljati.
Oglej si celoten članek

Pevka Jadranka Juras je pred dobrim mesecem daleč od oči javnosti dahnila usodni da. Njen izbranec je pianist Milan Stanisavljević, poročila pa sta se na prvi poletni dan v Luciji v ožjem krogu družine. Na najbolj srečni dan so ju spremljali le njuni starši in njuna kužka. "Seveda, otroci morajo biti tudi zraven," nam je zaupala v smehu.

Jadranka je nosila preprosto poročno obleko, ki jo bo lahko večkrat nosila v poletnih dneh, je povedala. Poroke pa nista dolgo načrtovala, zanjo sta se odločila le dva tedna prej.

Pevka je obdržala svoj priimek, priimka svojega izbranca zaenkrat ne bo prevzela.

In kam gresta na poročno potovanje? Povedala nam je, da si ga ne bosta privoščila. Morda pa si še vseeno premislita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.