Jadranka si želi trojčka

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Navihana Jadranka med stanovalci hiše Big Brother kar cveti.
Oglej si celoten članek

Jadranka je vsekakor popestrila dogajanje v hiši Big Brother. S svojimi žgečkljivimi domislicami stanovalce redno spravlja v smeh. Tokrat je napovedala, da se bo ponoči stisnila med golobčka Erika in Tamaro. "Če se boste fejst k Eriku stiskala," ji je hudomušno pripomnila Tamara, Jadranka pa ji je v smehu odgovorila: "K tebi, k tebi."

Očitno pa ni pozabljen niti Marko, njena velika skrita ljubezen, ki ga ogovarja z gospod Marko, napovedala pa je tudi vroče dogajanje: "Danes bo akcija." Bo uresničila obljube ali je trojček s Tamaro in Erikom le šala?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.