Jadranka zavrnila ponudbo POP TV

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
POP TV Jadranko Lisjak vabil v šov Ljubezen po domače.
Oglej si celoten članek

V šovu Ljubezen po domače bomo videli znan obraz, Darinko iz šova Kmetija: Nov začetek. POP TV pa v sodelovanje ni uspelo prepričati Jadranke Lisjak, ki smo jo gledali v Big Brotherju.

"Klicali so me, a nisem hotela. Nikoli več ne grem v šov. Dovolj je stresa in obrekovanj. Sita sem vsega,“ je povedala Jadranka, ki je bila nad odnosom producentov Big Brotherja razočarana, saj od njih ni dobila obljubljene pomoči.

"Če bi mi za nastop plačali, bi morda premislila. Obljubili so mi le, da dobim, če zmagam, en teden razvajanja v hotelu za dve osebi,“ nam je še zaupala Jadranka, ki je sicer samska, a ima simpatijo, o kateri še ne želi govoriti. "Večkrat na dan se slišiva, vsak konec tedna se vidiva … Bomo videli, kaj bo.“

PREBERITE ŠE: Jadranka: "Big Brother mi je prinesel le slabo"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.